Головна Новини Світ Європа Президент Грузії звільнила прес-спікера з-за її "публічного заяви"
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Грузії звільнила прес-спікера з-за її "публічного заяви"

Моисцрапишвили після звільнення з поста спікера залишається працювати в адміністрації президента

11 вересня 2019, 02:30 comments1997
Поділіться публікацією:
Президент Грузії звільнила прес-спікера з-за її "публічного заяви"

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі звільнила Хатию Моисцрапишвили з посади прес-спікера з-за її публічного заяви, йдеться в повідомленні адміністрації глави держави.

"Поширена Хатией публічне особиста заява суперечить професійних обов'язків і стандартам прес-спікера. Посада прес-спікера суворо зобов'язує, щоб будь публічну заяву виражало тільки позицію президента та адміністрації", — йдеться в заяві.

При цьому адміністрація не уточнює, про який саме публічному заяві йде мова. Деякі місцеві ЗМІ припускають, що це міг бути статус в соціальній мережі Facebook, де Моисцрапишвили висловила підтримку звільненому новим керівництвом колишньому главі інформаційної служби телекомпанії "Руставі 2" Нодару Меладзе.

Моисцрапишвили після звільнення з поста спікера залишається працювати в адміністрації президента.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, глава держави Володимир Зеленський обговорив з президентом Грузії Саломе Зурабішвілі торговельно-економічне співробітництво та координацію взаємодії в рамках співробітництва з європейськими інституціями. Зустріч проходила в рамках участі в меморіальних заходах з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни у другий день офіційного візиту Зеленського в Польщу. Співрозмовники позитивно оцінили політичний діалог між двома країнами. Окрему увагу сторони приділили безпеці і обороні. Зеленський і Зурабішвілі домовилися найближчим часом здійснити взаємні візити на вищому рівні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!