Під Санкт-Петербургом розбився в ДТП відомий російський актор

Марк Горонок разом із матір'ю розбився в ДТП

Відомий російський актор, зірка фільмів "Ти у мене одна" і "Все буде добре" Марк Горонок розбився в ДТП під Санкт-Петербургом. Актор їхав за кермом свого авто, на пасажирському сидінні була його 70-річна мама. Раптово на великій швидкості в машину актора врізалася іномарка.

Горонок з матір'ю результаті аварії отримали серйозні травми. Їх доставили в найближчу лікарню швидкої допомоги. У Марка діагностували черепно-мозкову травму, множинні переломи, актор вже переніс дві операції, чекає тривале лікування і відновлення. У літньої жінки також серйозна травма - перелом кісток тазу.

"Руку збирають буквально по частинах, - розповіла" МК "дружина актора Анна Горонок, - Консиліум лікарів дає не райдужні прогнози. Зараз вже поставлені пластини, металеві каркаси, але без дорогих процедур і подальших хірургічних втручань не обійтися. А чим за них платити, я не знаю ".

Як повідомляють друзі актора, сім'я перебуває в складному матеріальному становищі. Заощаджень немає, на руках у Ганни трирічна дочка. На лікування і відновлення знадобляться чималі кошти, яких у сім'ї просто немає.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Принц Вільям показав архівне фото з матір'ю.