Головна Новини Світ Європа Трамп розповів про помилки Болтона
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповів про помилки Болтона

Трамп зазначив, що не звинувачує Кім Чен Ина за те, що він не захотів мати справу з Болтоном

12 вересня 2019, 01:45 comments1807
Поділіться публікацією:
Трамп розповів про помилки Болтона

Президент США Дональд Трамп заявив, що ідея його екс-радника з нацбезпеки Джона Болтона працювати з Північною Кореєю з лівійської моделі була помилковою.

"Джон — людина, з яким у мене були хороші відносини. Але він зробив деякі помилки. Він пропонував діяти з Північної Кореєю як з Лівією. Не дуже хороше заяву, якщо враховувати, що сталося з (загиблим прем'єр-міністром Лівії Муаммаром Каддафі. Він (Болтон) був дуже жорстким хлопцем", — сказав Трамп журналістам.

Президент зазначив, що не звинувачує Кім Чен Ина за те, що він не захотів мати справу з Болтоном. Трамп додав, що було "не дуже розумно пропонувати лівійський підхід у період переговорів з Північною Кореєю.

Він також розповів, як приймалось рішення про відставку Болтона.

"Він прийшов до мене пізно ввечері за день до відставки), <...> сів навпроти мене, і я сказав: "Джон, якщо у тебе не виходить домовитися зі стількома людьми і багато хто з нас не згодні з твоєї тактикою, включаючи мене, я хотів би, щоб ти подав у відставку". І він це зробив. Сподіваюся, що у нього все буде добре", — розповів Трамп.

 Як писав портал "Коментарі", президент США Дональд Трамп заявив, що звільнив свого радника з питань національної безпеки Джона Болтона. "Вчора я інформував Джона Болтона, що його послуги в Білому домі більше не потрібні. Я категорично не згоден з багатьма з його пропозицій і попросив його піти у відставку", – написав Трамп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!