Головна Новини Світ Європа На заході Польщі застрелили українку
commentss НОВИНИ Всі новини

На заході Польщі застрелили українку

Після вбивства зловмисник втік у Німеччину

12 вересня 2019, 04:10 comments2467
Поділіться публікацією:
На заході Польщі застрелили українку

У місті Гожув Великопольський на заході Польщі в середу вдень, 11 вересня, в суспільному пральні місцевий житель застрелив з пістолета працівницю цього закладу, 26-річну українку. Про це повідомляє Interia.pl.

Як повідомляється, після втечі і переслідування вбивцю українки застрелила поліція неподалік від Берліна.

“Характер вбивства вказує на те, що воно було вчинене свідомо, спрямоване проти конкретної особи. Свідками трагедії були інші працівники пральні. Поранену співробітницю не вдалося врятувати",- заявив представник поліції Любуського воєводства Марцин Малуда.

За інформацією місцевих ЗМІ, 26-річний Павло Р. застрелив знайому українку у зв'язку з тим, що вона не хотіла зустрічатися з ним.

Після вбивства зловмисник втік до Німеччини. Недалеко від Берліна дорогу йому перегородили місцеві поліцейські. Він вийшов з автомобіля і направив на нього зброю, після чого поліція відкрила вогонь на ураження.

 Як раніше повідомляли "Коментарі", у польському місті Sochaczew 30 серпня цього року було вбито 26-річну жительку Львівської області. Правоохоронці встановили, що до злочину причетний громадянин України. За інформацією поліцейських, після злочину він виїхав на територію України. В результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили підозрюваного у вбивстві. Про це йшлося під час зустрічі першого заступника голови Нацполициї, начальника кримінальної поліції В'ячеслава Аброськіна з представником Міністерства внутрішніх справ Польщі Павлом Добошем. "Зараз наші спільні зусилля спрямовані на встановлення місця знаходження та затримання підозрюваного у вбивстві. Злочинці повинні знати, що для нас, поліцейських кримінальної поліції, немає меж. Скоїв тяжкий злочин у Польщі і сховався в Україні — обов'язково будеш розшукано і затримано. Якщо скоїв злочин в Україні, а сховався в Польщі, реакція поліцейських буде аналогічною", — зазначив Аброськін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!