Головна Новини Світ Європа Мадуро в цьому році не буде брати участь у засіданні Генасамблеї ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

Мадуро в цьому році не буде брати участь у засіданні Генасамблеї ООН

Віце-президент Делси Родрігес доставить лист генсекові ООН

13 вересня 2019, 06:20 comments1780
Поділіться публікацією:
Мадуро в цьому році не буде брати участь у засіданні Генасамблеї ООН

Президент Венесуели Ніколас Мадуро заявив, що в цьому році не буде брати участь у засіданні Генасамблеї ООН, замість нього в Нью-Йорк відправиться віце-президент Делси Родрігес.

"Віце-президент Делси Родрігес і глава МЗС поїдуть в цього року на засідання Генасамблеї ООН. Я був у минулому році в Нью-Йорку, в цього року не поїду, залишуся з вами працювати тут, у Венесуелі", — сказав Мадуро, виступаючи перед народом.

Він додав, що Родрігес доставить генсеку ООН лист, підписана мільйонами громадян, що виступають проти санкцій США.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Ніколас Мадуро повідомив, що колишній президент Колумбії Альваро Урібе, який очолював країну з 2002 по 2010 роки, планував здійснити на нього замах. Про це повідомляє газета La Vanguardia.

"Я дізнався про план, яким керував Альваро Урібе Велес за участю посла Колумбії в США Франсиско Сантоса, який обговорювався з Лестером Толедо (один з лідерів і депутат венесуельської опозиції — прим. ред.)", — сказав Мадуро.У серпні 2018 року з допомогою двох безпілотників була зроблена спроба замаху на Мадуро в той момент, коли він виступав на церемонії на честь 81-ї річниці створення Національної боліваріанської гвардії. Охорона сховала президента бронежилетами і поцупила з трибуни. Сам венесуельський лідер не постраждав, однак поранення отримали семеро військових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!