Головна Новини Світ Європа Трамп назвав суму витрат США від нелегальної міграції
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп назвав суму витрат США від нелегальної міграції

Трамп називає боротьбу з нелегальною міграцією одним із головних пріоритетів своєї політики

14 вересня 2019, 00:30 comments2069
Поділіться публікацією:
Трамп назвав суму витрат США від нелегальної міграції

Президент США Дональд Трамп заявив в твіттері, що нелегальна міграція обходиться США в $300 млрд щорічно.

"Нелегальна імміграція обходиться США в $300 з гаком млрд рік. Для цього немає жодних причин, і ця сума могла би бути нижчим", — написав він.

Він підкреслив, що демократи можуть "покінчити з лазівками", тоді це відбудеться набагато швидше. Трамп називає боротьбу з нелегальною міграцією одним із головних пріоритетів своєї політики.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", президент Володимир Зеленський під час виступу на форумі "Ялтинської європейської стратегії" (YES) заявив, що проведе зустріч з президентом США Дональдом Трампом у вересні. "Я впевнений, що у нас вийде (зустрітися), тому що мене запросили туди. Погоджують наші дипломатичні радники та панове міністри дату. У будь-якому випадку, ця зустріч буде до Нью-Йорка у Вашингтоні, чи буде після Нью-Йорка. Я впевнений, ця зустріч буде найближчим часом, в вересні", — сказав глава держави.

Зеленський додав, що кілька разів спілкувався з Трампом і подякував Сполучені Штати за постійну підтримку України. Нагадаємо, президент Володимир Зеленський відвідає Нью-Йорк для участі в Генеральній асамблеї ООН, яка відбудеться 23-26 вересня. Посол США в Україні Вільям Тейлор не виключив, що зустріч Зеленського та Трампа може пройти в період перебування українського лідера в Штатах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!