Головна Новини Світ Європа Мадуро заявив, що двері для діалогу з опозицією залишаться відкритими
commentss НОВИНИ Всі новини

Мадуро заявив, що двері для діалогу з опозицією залишаться відкритими

У Венесуелі 21 січня почалися масові протести проти президента Ніколаса Мадуро

17 вересня 2019, 04:50 comments1741
Поділіться публікацією:
Мадуро заявив, що двері для діалогу з опозицією залишаться відкритими

Двері для діалогу з опозицією Венесуели будуть залишатися відкритими, заявив президент країни Ніколас Мадуро.

Раніше влада заявили про початок переговорів з низкою опозиційних політичних партій. Вже було досягнуто ряд домовленостей, зокрема про повернення Єдиної соціалістичної партії Венесуели (PSUV) в Національну асамблею, звільнення ув'язнених, захисту регіону Ессекібо, засудження санкцій і вимозі про їх негайне зняття, зміни у виборчому процесі.

У переговорах брали участь опозиційні партії "Рух за соціалізм", "Перемінимось", "Поступальний розвиток", "Рішення".

"Вітаю підписання угод, досягнутих за столом переговорів з опозицією. Це крок на шляху досягнення згоди і світу. Всі двері для діалогу залишаються відкритими заради спокою всіх венесуельців", — написав Мадуро в Twitter.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Ніколас Мадуро повідомив, що колишній президент Колумбії Альваро Урібе, який очолював країну з 2002 по 2010 роки, планував здійснити на нього замах. Про це повідомляє газета La Vanguardia.

"Я дізнався про план, яким керував Альваро Урібе Велес за участю посла Колумбії в США Франсиско Сантоса, який обговорювався з Лестером Толедо (один з лідерів і депутат венесуельської опозиції — прим. ред.)", — сказав Мадуро.У серпні 2018 року з допомогою двох безпілотників була зроблена спроба замаху на Мадуро в той момент, коли він виступав на церемонії на честь 81-ї річниці створення Національної боліваріанської гвардії. Охорона сховала президента бронежилетами і поцупила з трибуни. Сам венесуельський лідер не постраждав, однак поранення отримали семеро військових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!