Головна Новини Світ Європа Амстердам почав боротьбу з напливом туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Амстердам почав боротьбу з напливом туристів

Інформаційна політика міста спрямована на залучення туристів до Гааги

17 вересня 2019, 11:45 comments5146
Поділіться публікацією:
Амстердам почав боротьбу з напливом туристів

Муніципалітет столиці Нідерландів — Амстердама — оголосив про початок інформаційної кампанії, спрямованої на відволікання уваги туристів від їх міста. Про це передає видання "Укрінформ", посилаючись на західну пресу.

"У рамках боротьби з овертурізмом влада Амстердаму почала активно просувати прямого конкурента — Гаагу: столиця ініціювала рекламну кампанію  "Всі шляхи ведуть до Гааги", — йдеться в повідомленні.

Рекламувати Гаагу планують на центральному вокзалі Амстердама і в туристичному магазині Iamsterdam. На старті акції туристам подарували 50 квитків на поїздку в місто і назад.

"Кількість ночівель в Амстердамі становить 17,5 млн в рік, це в 13 разів більше, ніж в Гаазі. Ми пропонуємо подивитися наше місто, оскільки це центр знань, міжнародних відносин, там же знаходиться резиденція королів. Ми будемо раді допомогти столиці, сподіваємося, що у нас вийде ", — розповів глава департаменту з економічних питань муніципальної ради Гааги Річард де Мос.

Цікаво, що інші нідерландські міста не готові взяти на себе частину туристичного навантаження. Зокрема, Гарлем заявив, що сам планує всерйоз зайнятися негативними наслідками надмірного напливу гостей.

У минулому році Амстердам відвідало понад 20 млн мандрівників. Ця цифра здасться ще більш значною і пояснить тривожність муніципальної влади, з огляду на, що в самих Нідерландах проживає 17 млн. чоловік.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що серед українців відсоток туристів і мандрівників за кордон зріс в 1,5 рази в порівнянні з 2017 роком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!