Головна Новини Світ Європа У Тбілісі проходить антиурядовий мітинг
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тбілісі проходить антиурядовий мітинг

Антиурядовий мітинг проходить у резиденції президента

21 вересня 2019, 01:10 comments2072
Поділіться публікацією:
У Тбілісі проходить антиурядовий мітинг

У грузинській столиці Тбілісі в п'ятницю ввечері, 20 вересня, розпочався антиурядовий мітинг. Про це повідомляє "Супутник Грузія".

На мітинг вийшли люди, які виступають проти президента країни Саломе Зурабішвілі з-за її актів помилування, а інші — проти засновника правлячої партії Бідзіна Іванішвілі через затвердження Георгія Гахарія на посаді прем'єр-міністра.

Акція зібралася біля резиденції президента, яка в серпні нагоди Дня Успіння Пресвятої Богородиці помилувала 34 засуджених. Троє з них відбували покарання за вбивства, а один був у розшуку. На вулиці Атонели зібралися члени та активісти колишньої правлячої партії "Єдиний національний рух".

"Ми маємо справу з корупцією, яка панує в адміністрації президента, і з тим, що вона виконує замовлення тільки одного людини — Бідзіни Іванішвілі. Те, що влада почала розслідування, говорить про те, що вони перебувають у вкрай важкому становищі жінки, яку вони називають президентом Грузії", — заявив учасник акції.

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі", глава держави Володимир Зеленський обговорив з президентом Грузії Саломе Зурабішвілі торговельно-економічне співробітництво та координацію взаємодії в рамках співробітництва з європейськими інституціями. Зустріч проходила в рамках участі в меморіальних заходах з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни у другий день офіційного візиту Зеленського в Польщу. Співрозмовники позитивно оцінили політичний діалог між двома країнами. Окрему увагу сторони приділили безпеці і обороні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!