Головна Новини Світ Європа Трамп оголосив про введення санкцій проти Національного банку Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп оголосив про введення санкцій проти Національного банку Ірану

Трамп оголосив про введення санкцій проти Національного банку Ірану

21 вересня 2019, 04:35 comments1832
Поділіться публікацією:
Трамп оголосив про введення санкцій проти Національного банку Ірану

Президент США Дональд Трамп повідомив, що США вводять санкції щодо Національного банку Ірану. Про це повідомляє Reuters.

Американський лідер не уточнив деталі санкцій. Однак голова Міністерства фінансів США Стівен Мнучин заявив, що Національний банк Ірану — це останнє джерело коштів для Тегерана.

Раніше державний секретар США Майк Помпео звинуватив влада Ірану у "безпрецедентної атаки" на світовий енергетичний ринок, коментуючи напад безпілотників на об'єкти саудівської нафтової компанії Aramco.

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі", конгрес Сполучених Штатів Америки повинен застосувати процедуру імпічменту президента Дональда Трампа, якщо поширена у ЗМІ інформація про його спроби тиснути на Україну для відкриття розслідування проти сина екс-віце-президента США Джо Байдена виявиться правдою. "Якщо це правда (інформація про спроби тиску на український уряд, — ред.), то президентові Дональду Трампу слід оголосити імпічмент і відсторонити його від посади негайно", — переконаний Конвей.

Він також розмістив кілька скріншотів з публікації британського видання The Independent, де сказано, що блокування адміністрацією Трампа військової допомоги Україні було тиском на уряд європейської держави в надії, що там відкриють розслідування проти сина екс-віце-президента США Джо Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!