Головна Новини Світ Європа У Тбілісі ураган зірвав дахи з десятків будинків: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тбілісі ураган зірвав дахи з десятків будинків: є постраждалі

Дві людини постраждали із-за сильного вітру в Тбілісі, ураган зірвав дахи з десятків будинків у столиці Грузії і в передмісті

22 вересня 2019, 09:47 comments2527
Поділіться публікацією:
У Тбілісі ураган зірвав дахи з десятків будинків: є постраждалі

У Грузії ураганний вітер швидкістю близько 27 м/сек повалив дерева, зірвав дахи з будинків, пошкодив лінії електропередачі в Тбілісі і в місті Руставі. Постраждали дві людини, повідомило Громадське телебачення Грузії.

За інформацією Служби з управління надзвичайними ситуаціями МВС Грузії, на вулиці Долідзе в Сабурталинском районі Тбілісі велике дерево впало на двох чоловіків. Вони доставлені в клініку.

У розташованому в 11 км від Тбілісі місті Руставі вітер зірвав дахи з 15 будинків, вирвані з коренем багаторічні дерева пошкодили лінії електропередачі, автомобілі, а в кількох місцях перекрили рух транспорту.

В цілях безпеки в Руставі тимчасово закритий центральний парк культури. Етнофестиваль, проведення якого планувалося в суботу, перенесено на неділю.

З-за урагану в Службу з управління НС Тбілісі та Руставі надійшло до 230 викликів. З-за сильного вітру в оперативний центр за номером 112 продовжують надходити екстрені виклики, в більшості своїй про повалених деревах і пошкоджених автомобілях.

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі" ураган "Доріан" обрушився на декілька островів Багамського архіпелагу 1 вересня. Швидкість вітру досягала 298 км/ч. У зв'язку з наближенням урагану губернатори американських штатів Південна Кароліна, Джорджія, Флорида і Вірджинія ввели режим надзвичайної ситуації. Руйнування на Багамах виявилися катастрофічними. Збиток від урагану "Доріан" в США оцінювали від 25 до 40 млрд дол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!