Головна Новини Світ Європа Великобританія і США домовилися про торговельну угоду
commentss НОВИНИ Всі новини

Великобританія і США домовилися про торговельну угоду

Торговельна угода стане найбільшою в історії США

23 вересня 2019, 10:20 comments1331
Поділіться публікацією:
Великобританія і США домовилися про торговельну угоду

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон і президент США Дональд Трамп домовилися про укладення торговельної угоди між їхніми країнами. Імовірно, угода буде укладена в липні 2020 року. Про це повідомляє видання The Sun .

Джерело газети зазначило, що це велика перемога для Америки і Трампу дуже хочеться повідомити про це в Штатах. Він також додав, що по обидві сторони Атлантики існує розуміння, що угоду слід укласти саме до зазначеного терміну, оскільки незабаром після нього починається виборча кампанія у США.

Джонсон і Трамп раніше також планували представити детальну дорожню карту переговорів по торговій угоді, але вирішили відкласти, щоб "відшліфувати" деталі. Орієнтовно, дорожня карта може бути оприлюднена під час приїзду Трампа в Лондон на саміт НАТО в грудні.

"Угода може бути підписана наступного літа, проте її реалізація повинна буде чекати до завершення перехідного періоду Brexit в грудні 2020 року", — сказано в повідомленні.

Відзначається, що дана угода стане найбільшим торговою угодою, яку підписували США.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент США Дональд Трамп заявив про досягнення принципової домовленості з Японією щодо торговельної угоди, яку планують підписати у вересні під час сесії Генеральної асамблеї ООН.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!