Головна Новини Світ Європа У Греції затримані мігранти, які видавали себе за волейбольну команду з України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Греції затримані мігранти, які видавали себе за волейбольну команду з України

У нелегалів знайшли українські паспорти

23 вересня 2019, 12:04 comments3646
Поділіться публікацією:
У Греції затримані мігранти, які видавали себе за волейбольну команду з України

Грецька поліція заарештувала десять незареєстрованих сирійських мігрантів, які були замасковані під українську волейбольну команду. Мігрантів затримали в аеропорту Афін після того, як поліція встановила, що українські паспорти, які вони пред'явили, були відомі як вкрадені або загублені.

Чоловіки були одягнені в однакову спортивну форму і мали при собі однакові спортивні сумки. Крім того, у них було два волейбольні м'ячі, повідомила поліція.

Після допиту поліція встановила, що чоловіки не були волейбольною командою. Їх затримали і звинуватили в спробі незаконного виїзду з країни з використанням викрадених або загублених проїзних документів.

За словами поліції, чоловіки планували поїхати в іншу країну Європейського Союзу.

Як повідомляв портал "Коментарі", Греція оголосила надзвичайні заходи по боротьбі з напливом шукачів притулку, які прибувають з Туреччини, щоб не повторити кризу 2015 року.

"Ми спостерігаємо величезні хвилі мігрантів, яким сприяють контрабандисти новими методами і більш швидкими катерами. Якщо ситуація буде продовжуватися, ми повторимо 2015 рік. Ми будемо приймати заходи для захисту своїх кордонів, і ми будемо набагато суворіше, набагато швидше в їх застосуванні", — повідомив міністр цивільного захисту Міхаліс Хрисохоиди.

Грецькі власті пообіцяли посилити патрулювання вздовж морських кордонів, в першу чергу для боротьби з перевізниками нелегальних мігрантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!