Головна Новини Світ Європа Макрон дав прогноз, коли відбудеться саміт нормандського формату
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон дав прогноз, коли відбудеться саміт нормандського формату

Макрон заявив, що нормандський саміт відбудеться протягом найближчих тижнів

24 вересня 2019, 01:08 comments1607
Поділіться публікацією:
Макрон дав прогноз, коли відбудеться саміт нормандського формату

Зустріч в нормандському форматі може відбутися протягом найближчих тижнів, повідомив журналістам "на полях" 74-ї сесії Генасамблеї ООН президент Франції Еммануель Макрон.

"В найближчі тижні", — сказав він, відповідаючи на питання, коли може відбутися на перспективу зустріч в нормандському форматі.

Раніше міністр закордонних справ України Вадим Пристайко повідомив, що вважає найбільш реальною зустріч лідерів держав "нормандського формату" в середині жовтня.

"Мова йде про різні дати, які влаштують усіх. Президент Макрон запрошує в Париж. Я думаю, що найбільш реальним буде середина жовтня", — сказав він.

Як повідомляв портал "Коментарі", Еммануель Макрон планує прийняти участь у заходах, які відбудуться у Москві в травні 2020 року з нагоди 75-річчя Перемоги. Про це заявив глава МЗС Франції Жан-Ів Ле Дріан на зустрічі в Москві з російським колегою Сергієм Лавровим. У серпні помічник президента РФ Юрій Ушаков говорив, що Кремль запросив Макрона і інших світових лідерів в Москву. Крім того, він розповів, що вже близько 17 лідерів зарубіжних країн підтвердили свою участь у пам'ятних заходах. Серед них Ушаков назвав глав Індії, Куби, Франції, Чехії, Венесуели, Молдови, Білорусії, Вірменії та Сербії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.interfax.ru
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!