Головна Новини Світ Європа У Пакистані вирує епідемія лихоманки, постраждали 20 тис. осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пакистані вирує епідемія лихоманки, постраждали 20 тис. осіб

За останні місяці загинули офіційно 34 людини

3 жовтня 2019, 23:55 comments2012
Поділіться публікацією:
У Пакистані вирує епідемія лихоманки, постраждали 20 тис. осіб

У Пакистані вирує епідемія лихоманки денге, захворіли 20 тис осіб. Про це повідомляє  Радіо Свобода.

За даними влади, зафіксовано близько 20 тисяч випадків захворювання громадян і 34 підтверджених випадків смертей за останні місяці.У Національному інституті охорони здоров’я Пакистану повідомили, що хвороба вразила переважно міста, в тому числі столицю країни Ісламабад.

Причиною загоряння влада називає тривалі мусонні дощі, опозиція звинувачує уряд у несвоєчасних засобах щодо запобігання хвороби. У містах проводять обприскування проти комарів.

Зазначимо, що лихоманка денге – це вірусна інфекція, переносниками якої є комарі. Найбільш поширена в бідних районах міст, передмістях і сільській місцевості, але також є в тропічних і субтропічних країнах.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в Іраку проти протестуючих використовують бойову зброю: кількість жертв зростає. У Багдаді та кількох інших містах в Іраку в результаті зіткнень між поліцією і учасниками антиурядових акцій протесту збільшилася кількість жертв до 18 загиблих. Повідомляється, що в ніч на 3 жовтня в результаті зіткнень загинули 12 людей в містах Насирія і Амар. З них 11 учасників протестів і один правоохоронець. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!