Головна Новини Світ Європа Нідерланди відмовились від використання назви «Голландія»
commentss НОВИНИ Всі новини

Нідерланди відмовились від використання назви «Голландія»

Рішення прийняли політики і бізнесмени

4 жовтня 2019, 18:29 comments2934
Поділіться публікацією:
Нідерланди відмовились від використання назви «Голландія»

Уряд Нідерландів збирається відмовитись від використання назви "Голландія" і залишить тільки офіційну назву для покращення глобального іміджу країни. Про це повідомляє The Guardian.

Рішення підписали лідери бізнесу, рада з туризму та центральний уряд. Чиновники хочуть змістити міжнародний акцент з певних кліше національного життя, наприклад культуру відпочинку, продаж наркотиків та район "червоних ліхтарів" Амстердама.

"В рамках нової стратегії Нідерланди стануть офіційним брендом на пісенному конкурсі Євробачення, який пройде в Роттердамі в травні наступного року і під час Олімпійських ігор в Токіо у 2020 році", — повідомляє інформагентство.

Приєднається до ребрендингу і національна футбольна команда, її часто називають голландською. Відтепер на всіх офіційних заходах команда буде використовувати виключно назву "Нідерланди".

Прес-секретар міністерства закордонних справ заявила, що Нідерландам необхідний більш уніфікований і скоординований національний брендинг."Ми хочемо представити Нідерланди як відкриту, вигадливу та інклюзивну країну. Ми модернізували наш підхід", — сказала вона.

Нагадаємо, що Нідерланди просять Росію допуску до Цемаху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!