Головна Новини Світ Європа Українцям ускладнили отримання притулку в Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям ускладнили отримання притулку в Італії

За словами представиля глава МЗС Італії Ді Майо, прийняття цього списку є "першим кроком", після якого має зрости кількість депортацій

5 жовтня 2019, 10:00 comments2267
Поділіться публікацією:
Українцям ускладнили отримання притулку в Італії

Уряд Італії включило Україну до списку "безпечних країн", мігрантам з яких буде важче отримати право на притулок. Цей список представив голова МЗС Італії Луїджі Ді Майо на прес-конференції у п'ятницю, 4 жовтня.

Зазначається, що мігрантів з цих країн будуть вважати не мають права на захист, і депортують, якщо вони не зможуть надати докази того, що їх життя дійсно знаходяться під загрозою.

У цьому списку 13 країн: Україна, Сербія, Албанія, Боснія і Герцеговина, Північна Македонія, Чорногорія, Сенегал, Кабо-Верде, Гана, Косово, Алжир, Марокко і Туніс.

За словами Ді Майо, третина всіх мігрантів, які просять притулку в Італії, родом саме з цих держав.

Як очікується, розгляд заяв про притулок, поданих претендентами з цих країн, прискориться "приблизно від двох років до чотирьох місяців". За словами Ді Майо, прийняття цього списку є "першим кроком", після якого має зрости кількість депортацій тих, хто отримав відмову в притулок.

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі", президент США Дональд Трамп підписав розпорядженніе, яка накладає обмеження на в'їзд в США іммігрантів, які не мають медичної страховки або коштів на покриття медичних витрат, повідомляється в документі, опублікованому на сайті Білого дому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!