Головна Новини Світ Європа В Афганістані стався вибух: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

В Афганістані стався вибух: є жертви

Відповідальність за теракт не взяло на себе жодне угруповання

7 жовтня 2019, 21:25 comments1683
Поділіться публікацією:
В Афганістані стався вибух: є жертви

В Афганістані в місті Джалабад у армійського автобуса стався вибух, в результаті якого загинули щонайменше 10 осіб, ще 27 отримали поранення. Про це повідомляє TOLO News.

Як повідомляється, вибух стався в транспорті рикші, коли він проїжджав повз автобуса афганської армії.

"Щонайменше 10 людей загинули, включаючи дитину, і 27 отримали поранення, коли здетонувала вибухівка в транспорті рикші, коли він проїжджав повз транспортний засіб афганської армії", — йдеться в повідомленні.

За даними МВС Афганістану, деякі поранені перебувають у критичному стані.  Відповідальність за теракт зараз не взяла на себе жодне угруповання.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", євреї звинувачують Меркель в антисемітизмі. Члени ізраїльської громади в Німеччині засудили рішення Всесвітнього єврейського конгресу номінувати на премію Теодора Герцля федерального канцлера Ангелу Меркель.

Так, згідно з їх переконання, Меркель не гідна отримання премії видатного політика, що просуває ідеї сіонізму, в зв'язку з її лояльним ставленням до ворожого по відношенню до Ізраїлю Ірану, а також виникнення антисемітських настроїв в німецькому суспільстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!