Головна Новини Світ Європа Трамп: думаю, що «нечесна» Гілларі Клінтон має взяти участь у виборах президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп: думаю, що «нечесна» Гілларі Клінтон має взяти участь у виборах президента

Трамп хоче, щоб Гілларі Клінтон позмагалася з ним на виборах

8 жовтня 2019, 22:50 comments1981
Поділіться публікацією:
Трамп: думаю, що «нечесна» Гілларі Клінтон має взяти участь у виборах президента

Президент США Дональд Трампа закликає колишнього державного секретаря Гілларі Клінтон взяти участь у виборах президента.

"Я думаю, що "нечесна" Гілларі Клінтон має взяти участь у перегонах, щоб спробувати викрасти цю можливість в Uber-лівої Елізабет Воррен (сенатор, потенційний учасник праймеріз Демократичної партії – ред.). Лише одна умова. "Нечесна" має пояснити всі свої тяжкі злочини й правопорушення, включно з тим, як і чому вона видалила 33 тисячі електронних повідомлень після повістки до суду", – написав Трамп у Twitter.

Нагадаємо, що президентських виборах 2016 року республіканець Трамп переміг представницю Демократичної партії Гілларі Клінтон. Під час виборчої кампанії Федеральне бюро розслідувань повідомляло, що Клінтон зберігала засекречену інформацію на своєму особистому поштовому сервері і розцінило це поводження держсекретаря з інформацією як "вкрай недбале".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Імпічмент Трампа: Конгрес США звинуватив Держдеп у приховуванні доказів. Державний департамент США приховує повідомлення американського посла в ЄС Гордона Сондланда, які стосуються телефонної розмови Дональда Трампа і Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!