Головна Новини Світ Європа В ООН фінансова криза
commentss НОВИНИ Всі новини

В ООН фінансова криза

Гутерріш заявив про фінансову кризу в ООН

9 жовтня 2019, 08:29 comments2043
Поділіться публікацією:
В ООН фінансова криза

Організація об'єднаних націй переживає фінансову кризу. Про це заявив генсек ООН Антоніу Гутерріш, повідомляє Центр новин ООН.

Зазначається, що проект бюджету ООН на 2020 рік становить 2,94 млрд доларів і він вперше охоплює не два роки, як зазвичай, а один.

Гутерриш зазначив, що з міркувань економії доводиться скорочувати витрати, відмовлятися від відряджень співробітників, навіть якщо вони необхідні, "заморожувати" пости і скасовувати заплановані заходи.

Також він зазначив, що не всі країни платять членські внески — на даний момент виплати зробили 129 з 193 країн.  

Для того, щоб знайти гроші на зарплати та інші поточні витрати, в ООН "звертаються" до окремого бюджету на миротворчі операції. Але й це джерело практично вичерпалось, зазначив Гутерріш.

"У поточному місяці ми зіткнемося з найглибшою фінансовою кризою за останні 10 років. Ми ризикуємо повністю вичерпати запаси готівки, які були передбачені для миротворчих операцій, а в листопаді нам буде нічим платити зарплату", — зазначив генсек.

Як повідомляли "Коментарі", Європейська Комісія виділить 110 млн. євро для підтримки малого та середнього бізнесу в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!