Головна Новини Світ Європа Суд в Гаазі на рік зарезервував приміщення для слухань у справі МН17
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд в Гаазі на рік зарезервував приміщення для слухань у справі МН17

Малайзійський Boeing зазнав аварії 17 липня 2014 року під Донецьком

11 жовтня 2019, 01:50 comments2098
Поділіться публікацією:
Суд в Гаазі на рік зарезервував приміщення для слухань у справі МН17

Окружний суд Гааги більш ніж на рік зарезервував судовий комплекс для розгляду справи про катастрофу МН17 в Донбасі, слухання по якому почнуться 9 березня 2020 року.

У заяві суду йдеться, що для процесу у судовому комплексі Schiphol, розташованого в районі однойменного аеропорту, зарезервовано п'ять періодів: з 9 по 13 березня, з 23 по 27 березня, з 8 червня по 3 липня, з 31 серпня по 13 листопада і з 1 лютого 2021 року до 26 березня.

Суд зазначає, що слухання розпочнуться з початкової фази, яка дозволить встановити, хто з'явиться в суді, яким володіє статусом розслідування та необхідні додаткові слідчі заходи.

Коли почнуться слухання по суті справи, поки неясно. Суд зможе запланувати перехід до наступної фази процесу тільки після завершення початковій стадії в березні 2020 року, говориться в документі.

Малайзійський Boeing, що летів з Амстердама в Куала-Лумпур рейсом MH17, зазнав аварії 17 липня 2014 року під Донецьком. На борту перебували 298 осіб, всі вони загинули.

Як повідомляв сайт "Коментарі", в Генеральній прокуратурі не виключили, що терорист "ДНР" Володимир Цемах, який проходить у справі про катастрофу рейсу МН17 "Малайзійських авіаліній", зможе уникнути покарання.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!