Головна Новини Світ Європа У штаб-квартирі ООН почнуть економити на опаленні і електриці
commentss НОВИНИ Всі новини

У штаб-квартирі ООН почнуть економити на опаленні і електриці

ООН зіткнулася з серйозною фінансовою ситуацією

12 жовтня 2019, 04:30 comments1769
Поділіться публікацією:
У штаб-квартирі ООН почнуть економити на опаленні і електриці

ООН зіткнулася з найбільшим кризою готівки за останні десять років на тлі недоплат держав у бюджет організації, генсек структури Антоніу Гутерреш розпорядився вжити надзвичайних заходів – з 14 жовтня у штаб-квартирі обмежать витрата електроенергії, скоротять час роботи їдалень, відключать деякі ескалатори, будуть економити на перекладах та заходи безпеки.

Як розповіла на брифінгу заступник генсека ООН з питань стратегії, політики і контролю в галузі управління Кетрін Поллард, ООН зіткнулася з серйозною фінансовою ситуацією.

"Якщо бути точніше, ситуація з ліквідністю організації з точки зору наявних готівкових коштів, є жахливою", — сказала Поллард.

За її словами, ця ситуація є самим важким кризою готівки, з яким ООН стикалася за останні 10 років. При цьому вона підкреслила, що мова йде не про кризу бюджету в організації, а про кризу готівки.

 Як повідомляли "Коментарі", Організація об'єднаних націй переживає фінансову кризу. Про це заявив генсек ООН Антоніу Гутерріш, повідомляє Центр новин ООН. Зазначається, що проект бюджету ООН на 2020 рік становить 2,94 млрд доларів і він вперше охоплює не два, як зазвичай, а один.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!