Головна Новини Світ Європа В Еквадорі шукають "російський слід" у протестах
commentss НОВИНИ Всі новини

В Еквадорі шукають "російський слід" у протестах

Президент Еквадору оголосив режим надзвичайного стану і переніс штаб-квартиру зі столиці в місто Гуаякіль

18 жовтня 2019, 00:36 comments1646
Поділіться публікацією:
В Еквадорі шукають "російський слід" у протестах

Генпрокуратура Еквадору з'ясовує, чи були дії влади країни під час протестів узгоджені з іноземними джерелами, є припущення, що для заяв проти уряду в соцмережах використовувалися IP-адреси з Росії. Про це повідомила глава МВС країни Марія Паула Рома.

"Сподіваюся, що в найближчі дні розслідування, яке проводить Гепрокуратура, нам дасть впевненість щодо рівня узгодженості між різними соціальними верствами, місцевими і федеральними властями і силами, які знаходяться за межами Еквадору", — сказала вона в інтерв'ю виданню El Comercio.

За її словами, "основні показники та тенденції в соцмережах проти уряду піднімалися у Венесуелі, деякі атаки мали IP в Росії".

"Сподіваюся, що розслідування нам дасть ясність про рівні домовленості (між різними групами і секторами під час протестів – ред.). Я думаю, що вона існувала. Всі залучені усвідомлювали, у що вони грають? Мені здається, що ні. Думаю, що це повинно бути показано", — додала міністр.

 Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомив, що президент Венесуели Ніколас Мадуро поклав відповідальність за протести в Еквадорі на Міжнародний валютний фонд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: El Comercio
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!