Головна Новини Світ Європа Чим більше домішок, тим нижче ціна: у світі стурбовані ситуацією навколо меду
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим більше домішок, тим нижче ціна: у світі стурбовані ситуацією навколо меду

У Канаді 22% меду включає в себе сиропи і різні добавки

18 жовтня 2019, 15:42 comments2490
Поділіться публікацією:
Чим більше домішок, тим нижче ціна: у світі стурбовані ситуацією навколо меду

Національний експерт ООН Ганна Бурка заявила, що у світі зростає обсяг меду, який включає в себе безліч різних добавок. Про це пише портал Agro-yug.

Бурка зазначила, що, наприклад, в Канаді за результатами недавнього дослідження, майже чверть виробленого в країні меду включає добавки.

“У липні 2019 року уряд Канади провело дослідження. Було вирішено перевірити, чи містить мед сиропи та інші добавки. В лабораторію було направлено понад 220 примірників меду. За підсумками експертизи, лише 78% від обсягу перевіреного меду, виявилися "чистими", 22% отримали негативний відгук експертів",- зазначила Бурка.

Аналогічна ситуація склалася навколо меду в багатьох країнах світу, каже експерт ООН. За її словами, бджолярі зараз повинні приділяти максимальну увагу своїй "справі", адже через подібні дослідження вартість меду на світовому ринку падає. Це може призвести до його знецінення, і як наслідок — до відсутності якісно продукту в принципі.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в даний час купити мед не проблема, але купити його натуральним і справжнім — велика удача. Щоб не помилитися при виборі, необхідно знати деякі способи та ознаки, що допомагають визначити натуральність продукту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!