Головна Новини Світ Європа В Угорщині автобус з українцями врізався в дерево: 10 постраждалих
commentss НОВИНИ Всі новини

В Угорщині автобус з українцями врізався в дерево: 10 постраждалих

Четверо постраждалих у ДТП українців були прооперовані

20 жовтня 2019, 11:48 comments1798
Поділіться публікацією:
В Угорщині автобус з українцями врізався в дерево: 10 постраждалих

В Угорщині сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса. В результаті ДТП постраждали щонайменше 10 громадян України. Інцидент стався ввечері 19 жовтня.

Як повідомляє угорська поліція, пригода сталася в окрузі Боршод-Абауй-Земплен. Мікроавтобус Mercedes з українськими громадянами, який їхав у Чехію, виїхав за межі проїжджої частини і врізався в дерево.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали 10 українців — пасажири мікроавтобуса, шестеро з яких отримали важкі травми.

Всі постраждалі були оперативно доставлені в лікувальну установу в Мішкольц, де їм була надана медична допомога. Четверо госпіталізованих українців були прооперовані. Їх стан стабільно важкий.

Як повідомив директор департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев, постраждалі в ДТП перебували у свідомості і самостійно повідомили про ситуацію родичам і близьким.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Вознесенську на вулиці Київській сталося зіткнення автомобіля Hyundai Tucson і міського рейсового автобуса БАЗ. В результаті ДТП постраждали 11 осіб, у тому числі троє дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!