Головна Новини Світ Європа В Ізраїлі в черговий раз проблеми з формуванням уряду
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїлі в черговий раз проблеми з формуванням уряду

Нетаньяху не зміг сформувати новий уряд Ізраїлю

22 жовтня 2019, 08:34 comments1375
Поділіться публікацією:
В Ізраїлі в черговий раз проблеми з формуванням уряду

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху віддав президенту країни Реувену Ривліну мандат на створення коаліційного уряду. Це сталося черехз те, що політик не зміг заручитися підтримкою необхідної кількості парламентаріїв.

У даний момент Реувен Рівлін повинен доручити формування уряду лідеру партії "Кахоль-Лаван" — Бені Ганцю, на це йому за законом відведено 28 днів.

Зазначимо, це була друга невдала спроба Нетаньяху сформувати уряд.

У квітні він не зміг у відведений законом термін домовитися про створення коаліції, і через це змушен був розпустити Кнесет і призначити повторне голосування на 17 вересня.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Нетаньяху розповів про підготовку Ізраїлю до можливих провокацій ІрануПрем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив на тлі атаки на нафтові об'єкти Саудівської Аравії, що Ізраїль "добре підготовлений" на випадок провокацій Ірану.

"Я турбуюся про нашу безпеку на 360 градусів і можу сказати, що ми добре підготовлені", — сказав він радіостанції "Галею ЦАХАЛ", відповідаючи на запитання про можливі провокації Ірану адресу Ізраїлю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!