Головна Новини Світ Європа У Німеччині відбулося масове зіткнення курдів і турків
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині відбулося масове зіткнення курдів і турків

Бійка сталася на тлі турецької операції в Сирії

22 жовтня 2019, 16:42 comments2194
Поділіться публікацією:
У Німеччині відбулося масове зіткнення курдів і турків

У німецькому місті Херн (федеральна земля Північний Рейн-Вестфалія) сталася масова бійка між турками і курдами. Про це повідомляє місцева поліція.

Учасники сутички були озброєні палицями. Спостерігачі відзначають, що у декого в руках були ножі. У результаті бійки в лікарні з травмами опинився одна людина. Поліція розігнала учасників за допомогою подразнюючого газу. Правоохоронці впізнали декількох учасників конфлікту, однак затримувати нікого не стали.

Етнічні сутички в цій місцевості не рідкість — останнім часом відзначається зростання напруження між курдами і турками. Раніше учасники демонстрації проти операції Туреччини в Сирії розгромили турецьке кафе, що спровокувало масову бійку.

Правоохоронці звернулися до співгромадян турецького і курдського походження не брати участь в провокаціях і не проявляти агресію. У поліції підкреслили, що правоохоронці і далі будуть пильно стежити за розвитком ситуації в місті.

Як повідомляв портал "Коментарі", уряд Туреччини звернувся до влади країн Європи із закликом посилити охорону турецьких об'єктів і громадян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!