Головна Новини Світ Європа "Газова камера" в Індії: дітям роздали маски
commentss НОВИНИ Всі новини

"Газова камера" в Індії: дітям роздали маски

В Делі оголошений надзвичайний стан через токсичні речовини в повітрі

1 листопада 2019, 17:29 comments2011
Поділіться публікацією:
"Газова камера" в Індії: дітям роздали маски

У столиці Індії — Нью-Делі, роздали мільйон масок для дітей, після забруднення повітря токсичним речовинами. В галузі охорони здоров'я оголосили надзвичайну ситуацію. Про це повідомляє британське видання BBC.

Повідомляється, що колегія Верховного Суду призначила кілька обмежень у місті та двох сусідніх штатах, оскільки якість повітря погіршилася до "суворих" рівнів. Рівень небезпечних часток у повітрі приблизно в 20 разів перевищує максимум ВООЗ.

Внаслідок надзвичайної ситуації в Делі закриті всі школи та припинено на тиждень будівництво. Також уряд заборонив використання  феєрверків. З понеділка місто запровадить тимчасову схему, щоб тільки автомобілі з непарними, або парними номерними знаками могли їздити в певні дні,  щоб зменшити забруднення трафіку.

Головний міністр Делі Арвінд Кейріваль заявив, що Делі був перетворений на "газову камеру".  Маски роздали студентам та їхнім батькам. 

Рівень крихітних твердих частинок відомий як PM2.5, які потрапляють глибоко в легені, становить 533 мкг на кубічний метр у місті. ВООЗ порекомендував робити все для того, щоб рівень PM2.5 не перевищував 25 мікрограмів на кубічний метр в середньому за 24 години.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", влада Індії дозволять європарламентарям відвідати Кашмір.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!