Головна Новини Світ Європа Полили фарбою та насильно постригли: напад на мера у Болівії
commentss НОВИНИ Всі новини

Полили фарбою та насильно постригли: напад на мера у Болівії

Після кількагодинних знущань над мером протестувальники віддали її поліцейським, а ратушу підпалили

7 листопада 2019, 19:34 comments1964
Поділіться публікацією:
Полили фарбою та насильно постригли: напад на мера у Болівії

У Болівії в невеличкому містечку Вінто опозиційні протестувальники напали на мера Патрісію Арсе та почали її тягати по вулицях босоніж. Також нападники полили жінку червоною фарбою і насильно обстригли волосся. Про це повідомляє BBC Україна.

Спочатку група протестувальників перекрила міст у Вінто, коли почула про вбивство двох опозиціонерів прихильниками чинного президента. Демонстранти ввірвалися до ратуші, де перебувала мер та член провладної партії "Рух до соціалізму" Патрісія Арсе.

З криками: "Вбивці, вбивці" чоловіки у масках витягнули мера на вулицю, та змусили стати її на коліна. Потім опозиціонери облили Патрісію червоною фарбою та дали на підпис заяву про відставку. Після кількагодинних знущань її віддали поліцейським, а ратушу підпалили. Пізніше підтвердилася інформація про вбивство 21-річного чоловіка, якого знайшли з проламаним черепом.

Нагадаємо, 20 жовтня у Болівії відбулися вибори глави держави, які виграв Ево Моралес. Після підрахунку голосів у країні спалахнули масштабні протести. Ще задовго до виборів серед болівійців поступово зростали протестні настрої через, на їхню думку, неефективні зусилля влади у боротьбі із лісовими пожежами в Амазонії.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Болівії сталася НП за участю вертольота, на борту якого був президент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!