Головна Новини Світ Європа Обстріли в секторі Газа: кількість загиблих зросла до 26
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстріли в секторі Газа: кількість загиблих зросла до 26

На півночі міста Газа під час ізраїльського обстрілу загинули батько і його два сини

13 листопада 2019, 23:45 comments1480
Поділіться публікацією:
Обстріли в секторі Газа: кількість загиблих зросла до 26

Кількість загиблих в результаті обстрілу Армії оборони Ізраїлю по цілях в секторі Газа зросла до 26 осіб. Про це повідомили в палестинському Міністерстві охорони здоров'я, передає AFP.

За даними палестинської сторони, на другий день ескалації в секторі Газа в результаті ізраїльських ударів загинули 16 палестинців. На півночі міста Газа під час ізраїльського обстрілу загинули батько і його два сини, 25 і 9 років. Вони були вбиті дорогою до лікарні, куди госпіталізували іншого сина, який постраждав під час обстрілу.

Обстріли в секторі Газа поновилися 12 листопада. Ізраїль і сектор Газа обмінялися ракетними ударами після того, як ізраїльські військові завдали удару по будинку лідера угрупування Ісламський джихад в секторі Газа Бахи Абу аль-Ата. В результаті він загинув.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на автотрасу Ізраїлю прилетіла ракета з Сектору Газу. На одну із жвавих трас біля міста Ашдод впала ракета, яку випустив Сектор Газу. На щастя, жодне з транспортних засобів результаті вибуху не постраждало.

Ракета вибухнула відразу після падіння, і всю дорогу огорнули клуби диму. Незабаром у мережі з'явилося відео, на якому відображено момент падіння.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!