Головна Новини Світ Європа Подробиці жахливої загибелі українців у Польщі: у холодильнику без кисню були дядько та племінник
commentss НОВИНИ Всі новини

Подробиці жахливої загибелі українців у Польщі: у холодильнику без кисню були дядько та племінник

Загиблими виявилися легальні мігранти з Тернопільської області

14 листопада 2019, 09:32 comments4189
Поділіться публікацією:
Подробиці жахливої загибелі українців у Польщі: у холодильнику без кисню були дядько та племінник

У посольстві України у Варшаві розповіли подробиці жахливої загибелі двох українців, тіла яких знайшли в холодильній камері. За словами керівника консульського відділу дипломатичного представництва Світлани Криси, загиблими виявилися легальні мігранти — дядько та племінник з Тернопільської області, близьким яких вже повідомили про те, що трапилося, і готові транспортувати їх тіла. Про це передає "Радіо Свобода".

Нагадаємо, в Садковіце двох чоловіків виявив в холодильній камері, де немає повітря і зберігаються яблука, власник підприємства. На місце одразу ж прибули медики та правоохоронці, яким належить з'ясувати, як чоловіки потрапили в приміщення, де ні в кого без спецкостюмів немає шансу вижити. За словами Світлани Криси, експертизи будуть готові через три місяці. Відомо, що двері в смертельній камері були закриті, однак власник побачив, що відкрите вікно, тому вирішив перевірити рефрижератор.

Згідно зі статистикою, в цьому році тільки в чотирьох воєводствах округу Варшави померло 213 українців.

Як вже повідомляли "Коментарі", бездиханні тіла наших співгромадян знайшли в неділю, 10 листопада. Районна прокуратура міста Рава-Мазовецька (Лодзьке воєводство) повідомила про загибель двох чоловіків 28 і 46 років.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Радио Свобода"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!