Головна Новини Світ Європа У Тбілісі тисячі людей блокують парламент з вимогою позачергових виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тбілісі тисячі людей блокують парламент з вимогою позачергових виборів

Акція організована опозиційними силами Грузії у відповідь на провал виборчої реформи

17 листопада 2019, 18:27 comments1822
Поділіться публікацією:
У Тбілісі тисячі людей блокують парламент з вимогою позачергових виборів

Сьогодні в грузинській столиці Тбілісі проходить масштабний мітинг протесту з пікетуванням державного парламенту. Про це передає видання "Новини-Грузія".

Так, кілька годин тому біля будівлі парламенту громадянські активісти приступили до пікетування всіх входів з вимогою оголосити позачергові парламентські вибори.

"Не розходимося і починаємо повне пікетування парламенту, тому що цей орган втратив свою функцію. Ця ніч покаже, на що ми здатні", — лідер колишньої правлячої партії "Єдиний національний рух", екс-кандидат у президенти Грузії Грігол Вашадзе.

Видання зазначає, що політик також закликав учасників мітингу використовувати "всі радикальні інструменти, передбачені конституцією і законодавством, щоб повернути Грузію громадянам".

У дворі парламенту Грузії мобілізовані додаткові сили поліції. Частина поліцейських сидить у жовтих автобусах, припаркованих у дворі парламенту. У прес-службі МВС заявили, що правоохоронців "мобілізували в цілях забезпечення безпеки кожного громадянина і правопорядку".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що опозиційні протести спалахнули по грузинських містах ще в четвер, 14 листопада.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!