Головна Новини Світ Європа Протести в Тбілісі: силовики застосували водомет проти активістів
commentss НОВИНИ Всі новини

Протести в Тбілісі: силовики застосували водомет проти активістів

Після застосування водометів частина учасників акції припинила протести

18 листопада 2019, 16:48 comments1979
Поділіться публікацією:
Протести в Тбілісі: силовики застосували водомет проти активістів

У понеділок, 18 листопада, в Тбілісі правоохоронці застосували водомет для розгону учасників акції протесту. До цього учасникам акції дали 30 хвилин, щоб звільнити територію біля будівлі парламенту, але вони відмовилися виконувати ці вимоги. Про це повідомляє "Грузія Online".

 Після застосування водометів частина учасників акції покинула вулицю Зубалашвілі, а частина знову намагалася чинити опір правоохоронцям. Активісти не дають силовикам зайняти місце проведення акції. Очевидці викладають в соцмережах відео з місця подій.

Нагадаємо, що понад 20 опозиційних партій сьогодні провели у центрі Тбілісі масштабну акцію. Вони оголосили про початок "повного пікетування парламенту" і заблокували всі три входи у будівлю законодавчого органу. Активісти почали пікетувати через провал конституційної реформи виборчого законодавства.  14 листопада опозиція і громадські активісти оголосили про початок безстрокових протестів і розбили на проспекті Руставелі наметовий табір.


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Тбілісі тисячі людей блокують парламент з вимогою позачергових виборів. У дворі парламенту Грузії мобілізовані додаткові сили поліції. Частина поліцейських сидить у жовтих автобусах, припаркованих у дворі парламенту. У прес-службі МВС заявили, що правоохоронців "мобілізували в цілях забезпечення безпеки кожного громадянина і правопорядку".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!