Головна Новини Світ Європа "У Польщі провели масові затримання українців за запитом РФ", - МЗС України
commentss НОВИНИ Всі новини

"У Польщі провели масові затримання українців за запитом РФ", - МЗС України

При цьому двох громадян України Польща не видала, завдяки своєчасному залученню дипломата

19 листопада 2019, 22:09 comments4108
Поділіться публікацією:
"У Польщі провели масові затримання українців за запитом РФ", - МЗС України

У кількох містах Польщі було затримано 19 громадян України за зведеннями, зазначеним у базі Інтерполу з боку Російської Федерації. Про це повідомляє видання LIGA, посилаючись на повідомлення МЗС.

"На території Республіки Польща затримали 19 громадян України за запитами РФ в Інтерпол", — йдеться у відповіді на запит видання, яке вони направили до українського МЗС.

При цьому в МЗС наголошують, що представники українського посольства в Польщі запобігли видачі двох наших громадян в Росію.

"Завдяки активній роботі посольства та генерального консульства України в Любліні була відвернена видача російській стороні двох громадян України", — повідомили в міністерстві.

При цьому журналісти підкреслюють, що таке повідомлення не уточнює, входили ці два громадянина до списку 19-ти, або затриманих поляками українців було всього 21. Крім того, МЗС замовчує про долю решти: видані вони РФ або продовжують перебувати на території європейської держави.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ігор Мазур, затриманий на КПП польського Дорогуса був затриманий за запитом Росії, вже повернувся до нормального життя після активного втручання омбудсмена.

Нагадаємо

<a href="http://www.liga.net/">Джерело</a>



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!