Головна Новини Світ Європа У будинку Гітлера відкриють відділення поліції
commentss НОВИНИ Всі новини

У будинку Гітлера відкриють відділення поліції

Влада не хотіла, щоб будинок став пам'ятником неонацизму

21 листопада 2019, 14:50 comments1417
Поділіться публікацією:
У будинку Гітлера відкриють відділення поліції

Уряд Австрії роками боровся за те, щоб вирішити, що робити з будинком, де народився голова Націонал-соціалістичної німецької робітничої партії, рейхсканцлер і фюрер Німеччини Адольф Гітлер, в тому числі розглядали можливість його знесення. Як передає Deutsche Wellе, в будівлі тепер буде поліцейська ділянка. Зазначається, що влада прийняла таке рішення для того, щоб будинок не став пам'ятником неонацизму.

Відомо, що в місто приїжджає дуже багато екстремістів, щоб сфотографуватися перед будинком. Згідно з повідомленням, будівля належала Герлінді Поммер, тому його не виходило знести. Так, у 2017 році будинок перейшов у власність державі, а його колишній власниці присудили компенсацію в 1,5 мільйона євро. Однак Поммер так і не отримала цю суму, тому що фінансова прокуратура Австрії оскаржила це рішення в суді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в столиці Індії Нью-Делі відкрили цікавий заклад Oxy Pure, в якому гостям пропонують замість алкогольних коктейлів — кисень. У закладі відзначають, що зараз це місце є для індусів порятунком. Адже через масштабні проблеми з забрудненням повітря, населення не може знаходиться на вулиці без масок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!