Головна Новини Світ Європа Через зсув у Кенії загинули 36 людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Через зсув у Кенії загинули 36 людей

Дощі спричинили повені і зсуви, які зруйнували чотири мости і село

23 листопада 2019, 20:27 comments2015
Поділіться публікацією:
Через зсув у Кенії загинули 36 людей

Щонайменше 36 людей, зокрема семеро дітей, загинули в результаті зсувів, спричинених сильними дощами на північному заході Кенії. Про це повідомляє Reuters з посиланням на місцевого чиновника.

Повідомляється, що зливи розпочалися в п’ятницю, 22 листопада, в окрузі Західний Покот, на кордоні з Угандою. Дощі спричинили повені і зсуви, які зруйнували чотири мости і село. Сенатор Семюель Погісіо підтвердив, що кількість загиблих досягла 36 осіб. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Конго від кору померли близько 5 тисяч людей за рік. У ВООЗ заявили, що така епідемія кора являється одною з найбільших та найшвидших у світі. Влада Конго разом із ВООЗ запустила у вересні програму екстреної вакцинації, у рамках якої мали вакцинувати понад 800 тисяч дітей у 24 регіонах протягом 9 днів. Однак погана інфраструктура, напади на медцентри та відсутність доступу до медичного обслуговування перешкоджали зусиллям щодо запобігання поширення хвороби. Повідомляється також, що загалом у Конго вакциновані близько 4 мільйонів дітей 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!