Головна Новини Світ Європа У Сирії внаслідок вибуху загинули десятки людей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сирії внаслідок вибуху загинули десятки людей

Анкара поклала відповідальність за вибух на курдські Загони народної самооборони

26 листопада 2019, 21:43 comments1666
Поділіться публікацією:
У Сирії внаслідок вибуху загинули десятки людей

На півночі Сирії в результаті вибуху загинули щонайменше 17 осіб. Про це повідомляє Міністерства національної оборони Туреччини в Twitter.

Зазначається, що замінований автомобіль був підірваний у населеному пункті Телль-Халеф на захід від Рас-ель-Айн, який контролюється турецькими силами. В результаті загинули 17 людей і понад 20 отримали поранення. Повідомляється, що Анкара поклала відповідальність за вибух на курдські Загони народної самооборони.

Нагадаємо, що Туреччина намагається облаштувати на північному сході Сирії уздовж свого кордону так звану зону безпеки, вільну від курдських сил.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Американський президент на прес-конференції з турецьким лідером Реджепом Тайїпом Ердоганом заявив, що придбання Туреччиною російських комплексів С-400 створює великі виклики для відносин двох країн. Президент США додав, що він і попросили Ердоган керівників зовнішньополітичних відомств і радників з нацбезпеки обох країн відразу ж почати роботу по вирішенню "проблеми С-400".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!