Головна Новини Світ Європа В Аргентині перевернувся шкільний автобус, є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

В Аргентині перевернувся шкільний автобус, є жертви

Щонайменше 2 дитини загинули

28 листопада 2019, 20:24 comments1657
Поділіться публікацією:
В Аргентині перевернувся шкільний автобус, є жертви

У четвер, 28 листопада, в Аргентині сталася ДТП за участі шкільного автобуса, в результаті чого загинули 2 дитини. Про це повідомляє місцеве видання Clarin.

Повідомляється, аварія шкільного автобуса сталася вранці в 160 км від Буенос-Айреса. На момент інциденту в автобусів перебували 43 дитини віком від 11 до 13 років, а також 10 дорослих, в тому числі двоє водіїв. В результаті дорожньо-транспортної пригоди, загинули 2 дитини, віком 11 та 12 років. Також багато людей отримали поранення та були госпіталізовані. Наразі причини аварії встановлюються, але водій стверджує, що не впорався з керуванням.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Непалі автобус з пасажирами зірвався з обриву.  Непалі автобус з пасажирами зірвався з обриву, у ДТП загинули щонайменше 18 людей, ще 13 отримали поранення різного ступеня тяжкості.  За даними правоохоронців, водій автобуса не впорався з керуванням на складній ділянці гірської дороги, і машина впала в ущелину з висоти близько 500 метрів. Майже всі загиблі померли від отриманих травм на місці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!