Головна Новини Світ Європа Могеріні призначили співголовою комісії ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

Могеріні призначили співголовою комісії ООН

Генеральний секретар призначив членів Групи високого рівня по внутрішньому переміщенню

4 грудня 2019, 07:59 comments1850
Поділіться публікацією:
Могеріні призначили співголовою комісії ООН

Колишній верховний представник Євросоюзу по закордонних справах і політиці безпеки Федеріка  Могеріні зайняла посаду співголови комісії ООН високого рівня щодо внутрішньо переміщених осіб. Про це йде мова у повідомленні офісу Генсека ООН Антоніу Гутерріша.

У повідомленні відзначається, що крім Могеріні співголовами буде також колишній президент Африканського банку розвитку Дональд Каберук, крім того, до складу групи увійдуть представники Колумбії, Йорданії, Норвегії, Ефіопії, Південного Судану і Афганістану.

Могеріні почне свою роботу на початку наступного року і до кінця 2020 повинна буде представити Генсеку доповідь з рекомендаціями.

Раніше ми писали про те, що Рада Європейського Союзу офіційно затвердила кандидатуру Жозепа Борреля Фонтельеса на посаду наступного високого представника Європейського Союзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки, який замінив на цьому посту Федеріку Могеріні.

Як повідомляло видання "Коментарі", Європейський союз розглядає зустріч на вищому рівні, яка повинна відбутися 9 грудня в нормандському форматі, як можливість для досягнення відчутного прогресу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!