Головна Новини Світ Європа Лукашенко має намір розставити всі крапки над "і" щодо інтеграції з Росією до Нового року
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко має намір розставити всі крапки над "і" щодо інтеграції з Росією до Нового року

Для цього прес-служба президента Білорусі домовляється про зустріч з Путіним і Медведєвим

10 грудня 2019, 20:35 comments1803
Поділіться публікацією:
Лукашенко має намір розставити всі крапки над "і" щодо інтеграції з Росією до Нового року

Голова Республіки Білорусь Олександр Лукашенко анонсував зустріч з прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим, яка пройде в Мінську, щоб остаточно визначитися щодо заявленої інтеграції з Росією. Про це передає агентство "Інтерфакс".

Крім того, глава держави відзначив необхідність вже в найближчі дні зустрітися зі своїм російським колегою Володимиром Путіним.

"Ми зараз розмовляли з прем'єр-міністром Росії. І домовилися, що, крім усього іншого, де-то в передноворічні дні ми десь зустрінемось. І не тільки з президентом Росії, але зможемо звірити годинники і з прем'єр-міністром. Є питання, які стосуються наших урядів. І я хотів би на певні теми, щоб ця розмова з Дмитром Анатолійовичем (Медведєвим — прим. ред) відбувся", — підкреслив Лукашенко.

Як передають білоруські ЗМІ, посилаючись на президента, зустріч з Путіним планується приблизно на 20 грудня, щобвже остаточно розставити крапки над "i" щодо найважливіших питань функціонування двох держав і, головне, двох економік".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Білорусі суспільство вкрай гостро відреагувало на перспективу злиття з Російської Федерації і вийшло на протестні мітинги в центрі Мінська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!