Головна Новини Світ Європа Курортна Анталья на порозі небезпечних повеней
commentss НОВИНИ Всі новини

Курортна Анталья на порозі небезпечних повеней

В регіоні з учорашнього дня йдуть сильні дощі

11 грудня 2019, 22:46 comments2082
Поділіться публікацією:
Курортна Анталья на порозі небезпечних повеней

Проливні дощі обрушилися на провінцію Анталья в Туреччині, існує загроза повеней у регіоні оголосили високий рівень погодної небезпеки. Про це передають турецькі ЗМІ, пише "Інтерфакс-Україна".

Сильні дощі почалися у вівторок, 10 грудня, і, як очікується, будуть йти до вечора четверга, 12 грудня. Опади супроводжуються шквалистим вітром. Особливо складне становище склалося в шести районах провінції, причому найбільш сильні дощі очікуються на популярному у туристів курорті Кемер.

Головне управління метеорології Анталії оголосило "червоний", найвищий рівень погодної небезпеки, що означає, що погодні катаклізми можуть завдати значної шкоди інфраструктурі.

Влада регіону закликали жителів дотримуватися заходів обережності і без особливої необхідності не залишати вдома, а завтра скасовані заняття у всіх муніципальних школах.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в США прийняли рішення переробляти тіла покійних в грунт. Принцип трансформації тел схожий на природне поховання. Тіла померлих поміщають в багаторазові капсули з тирсою. Додаткова вентиляція створює ідеальні умови для розвитку бактерій і мікроорганізмів, які розкладають тіло. Відзначається, що на повну переробку йде приблизно 30 днів, після чого родичі можуть забрати отриману грунт або залишити компанії, яка відправляє компост в природне середовище. Даний метод вважають більш екологічним, ніж традиційне поховання або кремація.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!