Головна Новини Світ Європа Скандал у балетній школі: у Відні танцюристів підштовхували до паління і зверталися за розміром одягу
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал у балетній школі: у Відні танцюристів підштовхували до паління і зверталися за розміром одягу

Юні танцюристи престижної балетної школи зіткнулися з приниженнями, страждали на булімію та анорексію

18 грудня 2019, 11:28 comments2568
Поділіться публікацією:
Скандал у балетній школі: у Відні танцюристів підштовхували до паління і зверталися за розміром одягу

У Відні в одній з найпрестижніших балетних шкіл світу, відкритої ще в 1771 році, розгорівся скандал. Як передає ВВС, посилаючись на розслідування спецкомісії, танцюристи стикалися з приниженнями різного роду, страждали булімією і анорексією. Більше того, за попередніми даними, учнів-підлітків примушували палити, щоб ті не набирали зайву вагу.

Згідно з доповіддю комісії, яка вивчала можливі зловживання в балетній школі при Віденській опері, юні танцюристи зазнавали великих навантажень. Крім закликів до куріння, до підлітків зверталися не за прізвищем, а називаючи їх ім'я і розмір одягу. Поки тривають перевірки і шукають порушників, в госопері теж пообіцяли розібратися з кричущими порушеннями і вже скоротили кількість виступів учнів цієї балетної школи.

Раніше "Коментарі" писали про те, що, згідно зі звітом ООН, близько третини українських підлітків стверджують, що стали жертвами онлайн-буллінгу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!