Головна Новини Світ Європа В Індії відключать інтернет через масові протести
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії відключать інтернет через масові протести

Інтернет відключають за вказівкою уряду Індії

20 грудня 2019, 06:15 comments2240
Поділіться публікацією:
 В Індії відключать інтернет через масові протести

Влада Індії вирішили відключити інтернет через масові протести, що проходять в країні. Про це повідомляє Reuters.

Інтернет відключили, коли мітингувальники списувалися у соціальних мережах і закликали виходити на вулиці для протестів, всупереч заборони поліції на великі збори, на знак протесту проти нового закону про громадянство, який вважається дискримінаційним по відношенню до мусульман.

"Згідно директиві, отриманої від уряду, послуги передачі даних зупиняються в кількох місцях", — пише Vodafone Idea у відповідь на питання користувача про своєї мережі в Делі.

По країні йдуть протести і сутички з поліцією. Мирні жителі вийшли на протести в зв'язку з законом про уточнення громадянства.

Закон про уточнення громадянства передбачає, що немусульманські біженці з Афганістану, Пакистану або Бангладешу, які втекли від релігійних переслідувань в Індії до 2015 року, мають право отримати громадянство країни. Таке право не залежить від того, чи вони потрапили в Індію незаконно.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Франції продовжують спалахувати протести по містах, співробітники поліції тільки в Парижі затримали близько ста осіб демонстрантів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!