Головна Новини Світ Європа У Казахстані впав пасажирський літак на приватний сектор
commentss НОВИНИ Всі новини

У Казахстані впав пасажирський літак на приватний сектор

Жертвами аварії літака Bek Air в Казахстані стали дев'ять осіб

27 грудня 2019, 05:35 comments2417
Поділіться публікацією:








У Казахстані впав пасажирський літак на приватний сектор

У Казахстані літак авіакомпанії Bek Air з людьми на борту впав в районі житлового сектора. Про це повідомляє комітет з НС МВС Казахстану.

"При зльоті пасажирського літака, що виконував рейс "Алмати – Нур-Султан" авіакомпанії Bek Air сталося його падіння в районі житлового сектору", — йдеться в повідомленні.

За даними міністерства індустрії та інфраструктурного розвитку Казахстану, повітряне судно при зльоті втратив висоту і пробив бетонну огородження. Сталося зіткнення з двоповерховою будівлею.

На даний момент відомо про дев'ять загиблих, багато постраждалих, в тому числі діти. Офіційної заяви щодо кількості загиблих не було. На борту літака було 95 людей і п'ять чоловік – члени команди. В Казахстані призупинили польоти літаків після аварії Bek Air .



Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на грецькому острові Порос розбився приватний вертоліт з росіянами на борту. Поки відомо, що вертоліт був приватним. В ньому перебували пілот і двоє пасажирів – громадян Російської Федерації. За попередніми даними, це були жінка і дитина. Відео аварії було опубліковано очевидцями в YouTube. На ролику видно, як вертоліт починає диміти і різко знижуватися. Після цього він падає в море.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!