Головна Новини Світ Європа Барселона має намір скасувати авіасполучення з Мадридом
commentss НОВИНИ Всі новини

Барселона має намір скасувати авіасполучення з Мадридом

Авіаперельоти можуть скасувати з екологічних причин

9 січня 2020, 16:38 comments2482
Поділіться публікацією:
Барселона має намір скасувати авіасполучення з Мадридом

Муніципальна влада Барселони збирається скасувати перельоти в Мадрид. Така ініціатива пов'язана зі скороченням викидів парникових газів. Міська рада пропонує місцевому аеропорту Ель Прат ліквідувати маршрути, які можна замінити залізничними, щоб уникнути додаткових викидів вуглекислого газу в атмосферу. Під скасування потрапить і рейс Барселона-Мадрид.

"Повітряний транспорт має залізничну альтернативу, яка не виробляє викидів", — стверджує радник з кліматичних надзвичайних ситуацій Ламма Бадіа.

За словами чиновника, і мерія, і женералітат Каталонії "повинні внести свій внесок у скорочення викидів". Передбачається, що скасування авіарейсів між Барселоною і Мадридом стане можливим після того, як проїзд залізницею стане дешевше.

Зазначимо, що пасажирське авіасполучення між Барселоною і Мадридом існує з 1974 року, з 2008 року міста пов'язують швидкі поїзди.

Як повідомляв портал "Коментарі", Українська авіакомпанія YanAir спільно з туристичним оператором Join Up відкрили рейс Одеса — Барселона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!