Головна Новини Світ Європа Постраждав через коронавірус: міністр втратив свідомість під час дебатів в парламенті Нідерландів
commentss НОВИНИ Всі новини

Постраждав через коронавірус: міністр втратив свідомість під час дебатів в парламенті Нідерландів

Міністр охорони здоров'я втратив свідомість в парламенті, куди його запросили на дебати щодо поширення коронавірусу в Нідерландах.

19 березня 2020, 10:54 comments3441
Поділіться публікацією:








Постраждав через коронавірус: міністр втратив свідомість під час дебатів в парламенті Нідерландів

Міністр охорони здоров'я втратив свідомість посеред дебатів в парламенті про коронавірус в Нідерландах. Про це повідомляє видання Hart van Nederland.

Все сталося настільки несподівано, що опонент міністра, навіть, не зрозумів, що саме сталося і якийсь час ще продовжував свою промову.

Знепритомнів під час дебатів міністр охорони здоров'я Бруно Брюйнс. На той момент суперечки в парламенті Нідерландів тривали не одну годину. Міністра депутати відчайдушно критикували, говорили, що відомство робить недостатньо, щоб зупинити коронавірус Covid-19, а засобів захисту в країні не вистачає.

У якийсь момент міністр Брюйнс не витримав чи то критики, чи то напруги, чи то втоми. Він просто впав з трибуни на підлогу. Чоловіка відразу підхопили його колеги і вивели із залу. Дебати про коронавірус довелося відкласти.


Нідерланди зараз — серед лідерів з розповсюдження коронавірусу Covid-19 в Європі. За кількістю хворих вони на сьомому місці. До ранку четверга, 19 березня, в країні захворіли понад дві тисячі осіб. 58 громадян Нідерландів загинули в результаті хвороби.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Чернівцях посилюють умови карантину через коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!