Головна Новини Світ Європа 7 мільйонів тюльпанів без туристів: королівський парк квітів у Голландії закритий через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

7 мільйонів тюльпанів без туристів: королівський парк квітів у Голландії закритий через коронавірус

Парк в Голландії може втратити близько 23 мільйонів євро виручки через обмеження пов'язані з коронавірусом

10 квітня 2020, 11:13 comments4726
Поділіться публікацією:
7 мільйонів тюльпанів без туристів: королівський парк квітів у Голландії закритий через коронавірус

Вперше з моменту відкриття у 1950 році, знаменитий королівський парк квітів Кекенхоф у Голландії буде закритий через коронавірус. Щорічно 7 мільйонів квітів тюльпанів залучають близько 1,5 мільйона відвідувачів з більш ніж 100 країн світу. Про це пише Forbes.

Рішення заборонити відвідування парку в розпал сезону стало не простим для керівництва. Крім того, без роботи залишилися близько 1300 співробітників парку.

Найбільший у світі квітковий сад, розташований в Ліссе, Південна Голландія, повинен був відкритися 21 березня. Спочатку ця дата була перенесена на 6 квітня через заходи по боротьбі з коронавірусом. Тепер карантин через коронавіруса в Голландії триватиме щонайменше до 28 квітня, і парк змушені були закрити.

Обмеження в Голландії мають досить специфічний характер і полягають в обмеженні роботи тільки підприємств, діяльність яких передбачає множинні тісні контакти, наприклад, це стосується перукарень, косметологічні кабінети, борделі району "Червоних ліхтарів". У той же час, із-за неможливості забезпечити для відвідувачів умови, за яких вони зможуть дотримуватися дистанції в 1,5 метра, були змушені припинити роботу музеї. Цьому прикладу послідував і парк Кекенкоф.

Компанія Siemerink прогнозує втрати виручки в розмірі 23 мільйонів євро в результаті закриття парку квітів.

Закриття не завадило садам впасти у великодній настрій. Близько 50 співробітників залишаються на місці, готуючи його до відкриття в 2021 році. Вони також зайняті окрасою його квітучими цибулинами і кроликами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!