Головна Новини Світ Європа Лукашенко назвав COVID-19 "уроком" для наркоманів і курців
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко назвав COVID-19 "уроком" для наркоманів і курців

Президент Білорусії Олександр Лукашенко зробив несподіване зауваження про коронавірус COVID-19

16 квітня 2020, 18:09 comments3347
Поділіться публікацією:
Лукашенко назвав COVID-19 "уроком" для наркоманів і курців

Сьогодні президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко заявив, що пандемія коронавірусу COVID-19 стала хорошим у гарним уроком для людей, які вживають наркотики і мають залежність від сигарет. Про це передає видання "Белта".

Так, на сьогоднішньому засіданні білоруського уряду з розгляду питання про амністію і помилування осіб, які засуджені за кримінальними статтями розповсюдження наркотиків, глава республіки відзначив, що коронавірус став мотивацією для людей із шкідливими звичками, щоб переглянути своє життя.

"Ми це бачимо по важких захворювань пневмонією. І пневмонією, ускладненою коронавірусом. Це хороший урок — подумати про те, як організовувати своє життя після цієї так званої пандемії", — зазначив Лукашенко.

Крім того, він зазначив, що отриманий "урок" колишні ув'язнені можуть нести в суспільство, в хорошому сенсі, "заражаючи" ним людей, а це означає, що розглядати питання амністії, хоч і копітко, але треба.

"Вони в хорошому сенсі зможуть заразити цим "вірусом" всіх. І всі подумають, чи варто цим займатися. Це хороша профілактика", — сказав президент Білорусі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Білорусі Олександр Лукашенко заперечує небезпеку коронавіруса і відмовляється вводити в республіці карантин, незважаючи на те, що на території країни вже масово почали помирати люди.

"У нас в країні не померла жодна людина від коронавіруса. Жоден! Вони померли від букета хронічних хвороб, які у них були. Нехай навіть не переживають. Ніхто від коронавіруса в нашій країні не помре. Я публічно про це заявляю. Це моє тверде переконання, виходячи з аналізу не тільки минулих років... Ми вже знайшли комбінації ліків, щоб рятувати людей", — заявив лідер нації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!