Головна Новини Світ Франція У Франції чоловік розстріляв прихожан мечеті
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції чоловік розстріляв прихожан мечеті

Двоє мусульман отримали поранення

28 жовтня 2019, 19:45 comments2316
Поділіться публікацією:
У Франції чоловік розстріляв прихожан мечеті

Сьогодні у французькому місті Байонна в 14:30 за паризьким часом літній чоловік почав проводити серію пострілів по людям, які виходять з міської мечеті. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на західні ЗМІ.

Так, після з'ясування обставин поліцією, з'ясувалося, що 60-річний чоловік кілька разів вистрілив у парафіян ісламського культового храму, після чого кинув у будівлю пляшку з запальною сумішшю — коктейлем Молотова.

На щастя, обійшлося без жертв, лише двоє чоловіків із парафіян мусульманської громади отримали поранення і були госпіталізовані.

"Поліція затримала чоловіка в його будинку в місті Ланд приблизно в 100 км від місця події. В машині у нього виявили балон з газом. Зараз його допитують слідчі, інформація про мотиви злочинця поки не поширюється", — відзначили в прес-службі байоннской поліції.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про террактах сталися в один день у Німеччини по відношенню до єврейським громадам. Тоді в результаті вогнепальної стрільби померли чоловік і жінка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!