Головна Новини Світ Франція У французькому будинку моди Louis Vuitton оголошено траур
commentss НОВИНИ Всі новини

У французькому будинку моди Louis Vuitton оголошено траур

Помер правнук легендарного модельєра, також моделировавший брендові саквояжі

7 листопада 2019, 17:54 comments1528
Поділіться публікацією:
У французькому будинку моди Louis Vuitton оголошено траур

Патрік Луї-Віттон, став дизайнером в п'ятому поколінні, помер на 89-му році життя. Про це передає прес-служба модного будинку у Франції.

"З глибокою скорботою ми сповіщаємо про смерть Патріка-Луї Віттона. Всі наші думки з його сім'єю, зокрема з його синами П'єром-Луї і Бенуа-Луї, які працюють з нами, а також його онуками. Патрік-Луї продовжив сімейну традицію, приєднавшись до майстерні в 1973 році як тесляр. Його досвід і пристрасть до виготовлення валіз постійно оновлювали спадщину мистецтва подорожей. "Savoir-faire може існувати тільки в тому разі, якщо він передається ..." — було одним з його улюблених висловів ", — написала в епітафії компанія.

Для довідки: Louis Vuitton — французький будинок моди, який спеціалізується на виробництві валіз і сумок, одягу, парфумерії та аксесуарів класу люкс. Модний будинок був заснований в 1854 році. Технологія виготовлення продукції Louis Vuitton за 150 років особливо не змінилася, навіть під час комп'ютерних технологій більше половини операцій виконується вручну.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що родичі та друзі важко хворий російської актриси Анастасії Заворотнюк спростували інформацію про нібито оголосили збір коштів для її лікування.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!